REMISE HIVER Plus de 70% sur certains articles

DÉCLARATION DE CONFIDENTIALITÉ

DÉCLARATION DE CONFIDENTIALITÉ

1) INFORMATIONS SUR LA COLLECTE DE DONNÉES PERSONNELLES ET DÉTAILS DE CONTACT CONCERNANT LE RESPONSABLE


1.1 Nous sommes heureux que vous visitiez notre site Web et vous remercions de votre intérêt. Ci-dessous, nous vous informons de la manière dont nous traitons vos données personnelles lorsque vous utilisez notre site Web. Les données personnelles sont toutes les données avec lesquelles vous pouvez être personnellement identifié.
1.2 La personne responsable du traitement des données sur ce site Web conformément au règlement de base sur la protection des données (DSGVO) est coconut-mint.nl. Le responsable du traitement des données à caractère personnel est la personne physique ou morale qui, seule ou avec d'autres, prend des décisions sur la finalité et la méthode de traitement des données à caractère personnel.
1.3 Pour des raisons de sécurité et pour protéger la transmission d'informations personnelles et d'autres contenus confidentiels (par exemple, commandes ou demandes de renseignements à la personne responsable), ce site Web utilise le cryptage SSL ou TLS. Vous pouvez reconnaître une connexion cryptée à l'aide de la chaîne de caractères "https: //" et du symbole de verrouillage dans la barre de votre navigateur.


2) COLLECTE DE DONNÉES LORSQUE VOUS VISITEZ NOTRE SITE WEB
Si vous n'utilisez notre site Web qu'à des fins d'information, c.-à-d. si vous ne vous inscrivez pas ou ne nous fournissez pas d'informations, nous ne collectons que les données que votre navigateur envoie à notre serveur (appelées «journaux de serveur»). Lorsque vous visitez notre site Web, nous recueillons les données suivantes, qui sont techniquement nécessaires pour que nous puissions consulter le site Web:
- Notre site Web visité
Date et heure d'accès
- La quantité de données envoyées en octets
- Source / référence à partir de laquelle vous avez ouvert la page
- Navigateur utilisé
- Système d'exploitation utilisé
- Adresse IP utilisée (si nécessaire sous forme anonyme)
Le traitement est effectué conformément à l'art. 6, paragraphe. 1 lit. f DSGVO sur la base de notre intérêt légitime à améliorer la stabilité et la fonctionnalité de notre site Web. Les données ne sont ni transmises ni utilisées d'aucune autre manière. Cependant, nous nous réservons le droit de vérifier les journaux du serveur par la suite s'il existe des indications spécifiques d'utilisation illégale.

3) CUISSON
Pour rendre la visite de notre site Web attrayante et pour permettre l'utilisation de certaines fonctions, nous utilisons des cookies sur différentes pages. Ce sont de petits fichiers texte stockés sur votre appareil final. Certains des cookies que nous utilisons sont supprimés après la session du navigateur, c'est-à-dire. après avoir fermé votre navigateur (appelés cookies de session). D'autres cookies restent sur votre terminal et permettent à nous ou à nos sociétés partenaires de reconnaître votre navigateur lors de votre prochaine visite (cookies persistants). Lorsque des cookies sont placés, ils collectent et traitent individuellement certaines informations utilisateur, telles que les données de navigateur et de localisation et les adresses IP. Les cookies persistants sont automatiquement supprimés après une certaine période, qui peut varier en fonction du cookie.
Dans certains cas, les cookies sont utilisés pour simplifier le processus de commande en enregistrant les paramètres (par exemple, se souvenir du contenu d'un panier virtuel pour une visite ultérieure sur le site Web). Dans la mesure où les données personnelles sont également traitées au moyen de cookies individuels que nous mettons en œuvre, le traitement est effectué conformément à l'article 6, paragraphe 1. 1, lettre b, DSGVO, soit pour l'exécution du contrat, soit conformément à l'art. 6 morceaux. 1, lit. f DSGVO, pour protéger nos intérêts légitimes dans la meilleure fonctionnalité possible du site Web et une conception conviviale et efficace de la visite du site.
Dans certaines circonstances, nous travaillons avec des partenaires publicitaires qui nous aident à rendre nos offres Internet plus intéressantes pour vous. A cet effet, des cookies d'entreprises partenaires sont également stockés sur votre disque dur lorsque vous visitez notre site Internet (cookies tiers). Si nous travaillons avec les partenaires publicitaires susmentionnés, vous serez informé individuellement et séparément de l'utilisation de ces cookies et de l'étendue des informations collectées dans tous les cas dans les sections suivantes.
Vous pouvez paramétrer votre navigateur pour que vous soyez conscient de l'emplacement des cookies et que vous puissiez décider vous-même si vous souhaitez accepter ces cookies ou ne pas les accepter dans certains cas ou en général. Chaque navigateur est différent dans la façon dont il gère les paramètres des cookies. Ceci est décrit dans le menu d'aide de chaque navigateur, qui explique comment modifier vos paramètres de cookies. Vous pouvez les trouver pour n'importe quel navigateur sous les liens suivants:
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=fr&answer=95647
Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html
Veuillez noter que la fonctionnalité de notre site Web peut être limitée si les cookies ne sont pas acceptés.

4) CONTACTEZ-NOUS
Les données personnelles sont collectées lorsque vous nous contactez (par exemple via le formulaire de contact ou par e-mail). Vous pouvez voir quelles données sont collectées dans le cas d'un formulaire de contact, sur le formulaire de contact respectif.

6) BRUG AF DINE DATA TIL DIREKTE ANNONCERING
Afsendelse af e-mail-nyhedsbrevet til eksisterende kunder
Hvis du har givet os din e-mail-adresse, når du køber varer eller tjenester, forbeholder vi os retten til regelmæssigt at sende dig tilbud via e-mail for lignende varer eller tjenester fra vores sortiment. I overensstemmelse med § 7, stk. 3 UWG, behøver vi ikke få særskilt tilladelse til dette. I denne sammenhæng udføres databehandlingen udelukkende på baggrund af vores legitime interesse i personlig direkte reklame i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f DSGVO. Hvis du oprindeligt gjorde indsigelse mod brugen af ​​din e-mail-adresse til dette formål, sender vi dig ikke en e-mail. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod brugen af ​​din e-mail-adresse til ovennævnte reklameformål med fremtidig virkning ved at underrette den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen af ​​dette dokument. For dette pådrager du kun transmissionsomkostninger i henhold til basistaksterne. Efter modtagelse af din meddelelse om indsigelse stopper brugen af ​​din e-mail-adresse til reklameformål straks.

7) DATABEHANDLING TIL ORDREBEHANDLING
7.1 Til behandlingen af ​​din ordre arbejder vi sammen med følgende (n) tjenesteudbyder (e), som støtter os helt eller delvist i udførelsen af ​​indgåede kontrakter. Visse personlige data videregives til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med følgende oplysninger.
De af os indsamlede personoplysninger videregives til det transportfirma, der er ansvarligt for leveringen som en del af kontraktbehandlingen, for så vidt dette er nødvendigt for levering af varerne. Dine betalingsdata videregives til det tildelte kreditinstitut som en del af betalingsbehandlingen, for så vidt dette er nødvendigt for betalingsbehandling. Hvis der anvendes betalingstjenesteudbydere, informerer vi dig eksplicit om dette nedenfor. Det juridiske grundlag for overførsel af data er artikel 6, stk. 1, lit. b DSGVO.
7.2 Vi samarbejder med eksterne transportpartnere for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for vores kunder. Vi videregiver dit navn og leveringsadresse til en af ​​os valgt forsendelsespartner, udelukkende til levering af varer i henhold til art. 6, afsnit. 1 lit. b DSGVO.
7.3 Brug af betalingstjenesteudbydere (betalingstjenesteudbydere)

- Paypal
Hvis du betaler via PayPal, kredit ca.rd via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal, videregiver vi dine betalingsoplysninger til PayPal (Europa) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende benævnt "PayPal") med henblik på betalingsbehandling. Dataene overføres i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b DSGVO, og kun for så vidt dette er nødvendigt for behandlingen af ​​betalingerne.
PayPal forbeholder sig retten til at foretage en kreditkontrol af betalingsmetodernes kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal. Til dette formål kan dine betalingsdata videregives til kreditbureauer i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f DSGVO, på baggrund af PayPals legitime interesse i at bestemme din solvens. Resultatet af kreditvurderingen vedrørende den statistiske sandsynlighed for manglende betaling bruges af PayPal til at beslutte levering af den respektive betalingsmetode. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). Hvis score værdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af ​​scoreværdierne inkluderer, men er ikke begrænset til, adressedata. For mere information om databeskyttelseslove, herunder oplysninger om de anvendte kreditbureauer, henvises til PayPal's databeskyttelseserklæring: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.
Du kan når som helst gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. Imidlertid har PayPal muligvis stadig ret til at behandle dine personlige data, hvis det er nødvendigt at behandle din betaling i overensstemmelse med kontrakten.
- STRAKS
Hvis du vælger betalingsmetoden "Umiddelbart", udføres betalingsbehandlingen af ​​betalingstjenesteudbyderen SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Tyskland (herefter "UMIDDELBART"), til hvem vi giver de oplysninger, du giver under bestillingsprocessen sammen med oplysningerne om din ordre i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Sofort GmbH er en del af Klarna Group (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, Sverige). Dine data videregives kun med det formål at behandle betalingen hos betalingstjenesteudbyderen Umiddelbart og kun i det omfang dette er nødvendigt til dette formål. Du kan finde flere oplysninger om Umiddelbart databeskyttelsesbestemmelser på følgende internetadresse: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.
- Stribe
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen Stripe, bliver betalingen behandlet gennem betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd, Block 4, Harcourt Centre, Harcourt Road, Dublin 2, Irland, som vi modtager dine oplysninger under bestillingsprocessen sammen med oplysningerne om videresender din ordre (navn, adresse, kontonummer, bankkode, muligvis kreditkortnummer, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsbehandling hos betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd. og kun som nødvendigt til dette formål. Du kan finde flere oplysninger om Stripes databeskyttelse på URL'en https://stripe.com/de/terms.

8) ONLINE MARKEDSFØRING
Brug af Google AdWords konverteringssporing
Dette websted bruger online annonceringsprogrammet "Google AdWords" og som en del af Google AdWords konverteringssporing af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Vi bruger Google Adwords-tjenesten til at henlede opmærksomheden på vores attraktive tilbud ved hjælp af reklamemedier (såkaldte Google Adwords) på eksterne websteder. Baseret på dataene fra reklamekampagnerne kan vi bestemme, hvor vellykkede de enkelte reklameforanstaltninger er. På denne måde forfølger vi vigtigheden af ​​at vise reklame, der er af interesse for dig, gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og opnå en retfærdig beregning af reklameomkostninger.
Cookien til konverteringssporing indstilles, når en bruger klikker på en AdWords-annonce fra Google. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på dit computersystem. Disse cookies udløber normalt efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger bestemte sider på dette websted, og cookien ikke er udløbet, kan Google og vi genkende, at brugeren klikkede på annoncen og blev videresendt til den side. Hver Google AdWords-kunde modtager en anden cookie. Som et resultat kan cookies ikke spores på AdWords-kunders websteder. De oplysninger, der indsamles via konverteringscookien, bruges til at generere konverteringsstatistikker for de AdWords-kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunder får at vide det samlede antal brugere, der klikkede på deres annonce og blev omdirigeret til en side med et konverteringssporingstag. De modtager dog ikke oplysninger, der kan bruges til personligt at identificere brugere. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporing, kan du blokere denne brug ved at deaktivere Googles konverteringssporing-cookie i din webbrowser under Brugerindstillinger. Du medtages derefter ikke i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Adwords på grund af vores legitime interesse i målrettet annoncering i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f DSGVO.

Google LLC, med hovedkontor i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU.
Flere oplysninger om Googles privatlivspolitik kan findes på følgende webadresse: http://www.google.de/policies/privacy/.
Du kan permanent deaktivere cookies til reklameindstillinger ved at foretage den passende indstilling i din browsersoftware for at forhindre dem eller ved at downloade og installere browser-plug-in ved følgende link:
http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Bemærk, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke bruges eller kun kan bruges i begrænset omfang, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.


9) RETARGETING / REMARKETING / ADVERTINGING ANBEFALING
Facebook Custom Audience om pixelmetoden
Dette websted bruger "Facebook-pixel" fra Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA ("Facebook"). Med udtrykkeligt samtykke kan brugernes adfærd spores efter at have set eller klikket på en Facebook-annonce. Denne proces bruges til at evaluere effektiviteten af ​​Facebook-annoncer til statistiske formål og markedsundersøgelsesformål og kan hjælpe med at optimere fremtidig reklameindsats.
De indsamlede data er anonyme for os og tillader os derfor ikke at drage nogen konklusioner om brugernes identitet. Dataene gemmes og behandles dog af Facebook, så der er forbindelse til den respektive brugerprofil, og Facebook kan bruge dataene til sine egne reklameformål i overensstemmelse med retningslinjerne for Facebooks brug af data (https: //www.facebook. com / om / privatliv /). Du kan gøre det muligt for Facebook og dets partnere at placere reklamer på og uden for Facebook. En cookie kan også gemmes på din computer til disse formål. Disse behandlingshandlinger udføres kun, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a DSGVO.
Tilladelse til at bruge Facebook-pixel må kun gives af brugere over 13 år. Hvis du er yngre, skal du bede din forælder eller værge om tilladelse.
Facebook Inc., der er baseret i USA, er certificeret til vores europæiske databeskyttelsesaftale "Privacy Shield", som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU.
For at deaktivere brugen af ​​cookies på din computer kan du indstille din internetbrowser, så der ikke kan gemmes flere cookies på din computer i fremtiden, eller at cookies, der allerede er gemt, slettes. Deaktivering af alle cookies kan dog betyde, at nogle funktioner på vores internetsider ikke længere kan udføres. Du kan også deaktivere brugen af ​​cookies fra tredjeparter såsom Facebook på følgende websted for Digital Advertising Alliance: http://www.aboutads.info/choices/.

10) DATAEMNETS RETTIGHEDER
10.1 Den gældende databeskyttelseslov giver dig omfattende rettigheder (ret til information og indgriben) over for den person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger, som vi informerer dig om nedenfor:
Ret til information i overensstemmelse med art. 15 DSGVO: Især har du ret til oplysninger om dine personoplysninger, der behandles af os, formålet med behandlingen, kategorierne af personoplysninger, de modtagere eller kategorier af modtagere, som dine data er blevet eller vil blive videregivet til, den planlagte opbevaringsperiode eller kriterierne for bestemmelse af opbevaringsperioden, eksistensen af ​​en ret til korrektion, sletning, begrænsning af behandlingen, modstand mod behandling, klage til en tilsynsmyndighed, oprindelsen af ​​dine data, hvisog de er ikke indsamlet af os, eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og, hvor det er relevant, meningsfuld information om den involverede logik og omfanget og de forventede konsekvenser af en sådan behandling for dig såvel som din ret til at blive informeret om de garantier, der gælder i henhold til artikel 46 i DPA, når dine data overføres til tredjelande
- Ret til korrektion i henhold til art. 16 DPA: Du har ret til at rette ukorrekte data, der vedrører dig, og / eller supplere ufuldstændige data, som vi har i besiddelse uden forsinkelse;
Ret til sletning i henhold til art. 17 DSGVO: Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger, hvis betingelserne i art. 17 stk.1 DSGVO er opfyldt. Denne ret findes dog ikke specielt, hvor behandlingen er nødvendig for udøvelsen af ​​retten til ytringsfrihed og information, for opfyldelsen af ​​en juridisk forpligtelse, af hensyn til offentlighedens interesse eller for påstanden, udøvelsen eller forsvaret af juridiske krav. ;
Ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 DPA: Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger, så længe nøjagtigheden af ​​dine data, som du bestrider, kontrolleres; hvis du nægter at slette dine data på grundlag af ulovlig behandling og i stedet anmoder om begrænsning af behandlingen af ​​dine data hvis du har brug for dine data for at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav, efter at vi ikke længere har brug for det, efter at formålet er nået; eller hvis du har gjort indsigelse på baggrund af din særlige situation, så længe det endnu ikke er klart, om vores legitime grunde opvejer indsigelsen;
- Ret til at blive informeret i henhold til artikel 19 DSGVO: Hvis du har udøvet retten til berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen over for den registeransvarlige, er den dataansvarlige forpligtet over for alle modtagere, som du har fået personoplysninger om denne rettelse, sletning eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig umuligt eller involverer en uforholdsmæssig stor indsats. Du har ret til at blive underrettet om disse modtagere.
Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 DSGVO: Du har ret til at modtage de personoplysninger, du leverer i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format eller til at anmode om, at de overføres til en anden ansvarlig part, i det omfang det er teknisk muligt;
Ret til at tilbagekalde samtykke givet på grundlag af art. 7 afsnit 3 DSGVO: Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af data til enhver tid med virkning for fremtiden. I tilfælde af tilbagekaldelse sletter vi straks de pågældende data, medmindre yderligere behandling ikke kan baseres på et juridisk grundlag for behandling uden samtykke. Tilbagetrækning af samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​behandlingen, der udføres på baggrund af samtykke frem til tilbagetrækningen;
- Ret til appel i henhold til artikel 77 DSGVO: Hvis du mener, at behandlingen af ​​dine personoplysninger er i strid med DPA, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, især i den medlemsstat, hvor du bor, hvor du arbejder, eller hvor den påståede overtrædelse fandt sted, uden at dette berører nogen anden administrativ eller retlig appel.

10.2 RET TIL FORMÅL
HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONLIGE DATA I HENVISNINGEN AF ET INTERESSEBALANCE I VORES RETLIGE INTERESSE, HAR DU RET til at modsætte sig denne behandling på ethvert tidspunkt af grunde, der opstår uden for din fremtid.
HVIS DU TRÆNDER DIN RET TIL FORMÅL, STOPPER vi med at behandle de relevante data. Vi forbeholder os dog ret til yderligere behandling, hvis vi kan bevise, at der er obligatoriske grunde til behandling af behovsbeskyttelse, og som er mere stærkere end dine interesser, grundlæggende rettigheder og friheder eller påberåbt af rettigheder. ØVELSE ELLER FORSVAR.
HVIS DINE PERSONLIGE DATA BEHANDLES AF OS TIL FORMÅLET MED DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RETTEN til på ethvert tidspunkt at FORVALTE BEHANDLINGEN AF DINE PERSONLIGE DATA TIL FORMÅLET MED DENNE MARKEDSFØRING. DU KAN ØVELSE DIN RET TIL AT FORMÅL SOM BESKRIVET OVER.
HVIS DU UDØVER DIN RET TIL FORMÅL, BEHANDLER VI FORTSAT DE RELEVANTE DATA TIL DIREKTE FORMÅL TIL MARKEDSFØRING.


11) VARIGHED FOR OPBEVARING AF PERSONLIGE DATA
Varigheden af ​​opsNiveauet for personoplysninger bestemmes af de respektive lovlige opbevaringsperioder (fx kommercielle og skatteopbevaringsperioder). Efter udløbet af perioden slettes de respektive data rutinemæssigt, for så vidt det ikke længere er nødvendigt for udførelsen eller starten af ​​kontrakten, og / eller vi ikke længere har en legitim interesse i yderligere lagring.